Γιαούρτια

vravio-gourmet-2008-2009.png
giaourti-provio-paradosiako-240g-png.png
giaourti-provio-paradosiako-500g-png.png
giaourti-provio-paradosiako-pilino-400g-png.png
giaourti-provio-paradosiako-pilino-1kg-png.png

Γιαούρτι πρόβειο «παραδοσιακό»
Κεσές πλαστικός των 240gr και των 500gr
και σε πήλινο των 400gr και του 1kg

Ακολουθώντας την πατροπαράδοτη συνταγή παρασκευάζουμε το παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι με την «πέτσα». Λόγω των κατάλληλων θερμοκρασιών που επικρατούν σε κάθε στάδιο της επεξεργασίας του διατηρείται η ελαφρά γλυκύτητα του πρόβειου γάλακτος χωρίς να «ξινίζει». Ξεχωρίζει για την απαλή υφή του, τη συνεκτικότητά του και τη σταθερή του ποιότητα, χαρακτηριστικά που το έκαναν να διακριθεί με το βραβείο Gourmet 2009.
Close Menu